Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 13-07-2018 11:38:58
Garantie & Verzekeringen

Haarscheuren in velg fiets

Typisch een gevalletje gazelle, dure fietsen met vaak te dunne en slecht "geweven" spaken. hierdoor onstaat een "trek"verschil op de velgen waardoor deze haarscheurtjes veelal onstaan.


garantie op jouw gazelle fiets

gazelle geeft maar liefst tien jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. de garantie op verende voorvorken is vijf jaar. voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van vijf jaar. voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

blijkbaar moet je de jaren bij elkaar optellen om aan die 10 jaar garantie te komen. dus bovenstaande is een lose kreet en naar mijn mening tegenstrijdig met de werkelijkheid zo niet misleidend.