Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 15-07-2018 09:46:26
Geldzaken & Recht

Mary kay oplichting ?

aflevercontracten afsluiten is geen oplichten. dit gebeurd ook bij auto dealers. ze moeten een bepaald aantal auto's per jaar weg zetten. dit gebeurd ook hier. echter wordt je als ondernemer verwacht gedegen onderzoek te doen voordat je aan de slag gaat. dus als je van te voren weet wat je verplicht moet inkopen, dat je ook een dicht plan hebt hoe je het verkoopt. mensen die dit erbij gaan doen in de hoop een extra zakcentje te verdienen komen dan inderdaad in de problemen.


de enige manier om inzicht te krijgen is met uw vriendin gaan zitten en een kosten baten analyse maken. laat zien wat ze verplicht moet inkopen en wat de kosten daarvan zijn. wie weet schrikt ze dan wel wakker.