Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 16-07-2018 14:03:10
Geldzaken & Recht

Mag de ing eenzijdig de voorwaarden / kosten voor een betaalrekening wijzigen?

@ierse troubadour,

u heeft, net als ik en vele ing klanten met ons, mogelijk decennia lang "gratis" gebruik van deze bankrekeningen kunnen maken.
nu heeft ing besloten om deze "gratis" bankrekeningen niet meer "gratis" ter beschikking te stellen, maar daarvoor de normale kosten in rekening te gaan brengen.
decennia voor 'noppes', 'nada' gebruik gemaakt van deze dienst van ing en dat is dus al die tijd "kassa" geweest.
reken eens uit hoeveel u dat bespaart heeft in al die jaren.
u bent echter niets verplicht aan ing en kunt uw 'overichtelijke' geldstromen op een andere manier 'overzichtelijk' inrichten en één of zelfs meerdere rekeningen beëindigen.

zelf heb ik inmiddels voor onze (tot heden 'gratis') rekening de pinpassen en pincodes ontvangen en zou die volgens ing moeten 'activeren', alleen ga ik dat niet doen aangezien ik de rekening niet op die wijze wil gaan gebruiken.
de betreffende passen gaan met toebehoren ongeactiveerd de kluis in en daarmee is voor wat mij betreft de kous af. ;-))