Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ke
Kededian - 16-07-2018 22:09:32
Geldzaken & Recht

Interbank

Net als op tros radar heb je hier ook mensen die liggen te zeiken dat het je eigen schuld is dat je die lening hebt gepakt. deze mensen weten niet waar ze over lullen. en als je niet weet waar je het over hebt moet je je mond houden.
dat interbank abnormaal hoge rentes rekende vooral tijdens de crisis maakt hun de boeven niet degene die de lening zijn aangegaan zoals sommige mensen hier laten overkomen. 
een lening is voor veel mensen een laatste redmiddel en niet iedereen is goed op de hoogte hoe het werkt met klachten en hoe je van zo'n wurgkrediet af kan komen.
dus ipv lopen te zeiken op deze mensen dat ze het zelf schuld zijn kun je ze misschien beter wat tips geven. daar hebben we allemaal wat aan.