Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 18-07-2018 08:45:52
Computers & Telefonie

T-mobile dossier opvragen

Heb je de brief van consumentenclaim meerdere keren opgestuurd en alleen een bevestiging gekregen of helemaal niets meer gehoord?
kijk in de link van marita 5. daarin staat dat t-mobile de rechtzak heeft verloren. mogelijk is dat de reden dat je nog niets gehoord hebt.
maar je hebt recht op inzage in je dossier. je kunt de brief nogmaals versturen, daarbij vermelden dat je op...., ..... ook al een brief hebt gestuurd. zet onderaan de brief dat als je weer niets toegestuurd krijgt, je een klacht gaat indienen bij de autoriteit persoonsgegevens.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/recht-op-inzage" target="_blank">https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/recht-op-inzage
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap" target="_blank">https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-indienen-bij-de-ap