Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kloske
kloske - 19-07-2018 11:52:24
Geldzaken & Recht

Mag een webshop zomaar de verzendkosten torenhoog maken?

Dat contact is al opgenomen met mij zelfs, door degene die de webpagina beheert. zij zei dat 25 euro normaal tarief was, dat moesten ze zelf ook betalen aan de vervoerder. toen ik erop wees dat op de eigen pagina andere bedragen stonden zei ze: waar ziet u dat dan? ze is wébpaginabeheerder nota bene!
wat ik wilde bestellen was een cubic houtverbinding, een relatief klein en licht geval, weegt weinig. toch worden daar 25 euro verzendkosten voor gevraagd. het vreemde is ook dat mijn man eerder deze week bij dezelfde site een blik verf wilde bestellen van 42,50. bij de kassa moest hij 29 euro verzendkosten betalen......? toen ik het probeerde was het ineens verzendkostenvrij. er klopt toch veel niet daar bij nubuiten.nl 
btw: ze was niet blij met mijn publicatie en klacht, ik had éérst contact met hen moeten opnemen. maar dat hád ik al gedaan en vanwege het vreemde antwoord zette ik het verhaal hier neer. ik kan me voorstellen dat ze dat niet leuk vond, was ook duidelijk te merken toen ze mij belde, erg klantvriendelijk kwam ze niet over maar goed, het was ook niet mijn bedoeling dat ze dit leuk zouden vinden.