Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-07-2018 18:53:33
Geldzaken & Recht

Geschil op paypal onterecht verloren?

Hallo laflame , 


14. geschillen met paypal


14.1 neem eerst contact op met paypal. als een geschil tussen u en paypal ontstaat, stellen we alles in het werk om te achterhalen wat het probleem is en hoe we dit kunnen oplossen. als we dit niet naar uw tevredenheid kunnen doen, bieden we u neutrale, betaalbare manieren om het geschil snel op te lossen. geschillen tussen u en paypal met betrekking tot onze services kunnen op elk gewenst moment aan de klantenservice worden gemeld via de link 'stuur ons een e-mail' op de pagina 'https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/ua/cgi-bin/helpscr?cmd=_help&t=escalatetab" target="_blank">contact met ons opnemen' of via het betreffende telefoonnummer dat op de paypal-website(s) staat vermeld.


14.2 ecc-net en cssf. als u een klacht over ons heeft, kunt u deze indienen door contact op te nemen met:



europees consumenten centrum (ecc-net). meer informatie over ecc-net en hoe u contact kunt opnemen, vindt u op (http://ec.europa.eu/consumers/redress_cons/" target="_self">http://ec.europa.eu/consumers/redress_cons/).
commission de surveillance du secteur financier (cssf). de cssf is de verantwoordelijke toezichthoudende instantie voor bedrijven in de financiële sector in luxemburg. u kunt schriftelijk contact opnemen met de cssf op route d’arlon 283, l-1150 luxemburg. meer informatie over de cssf en de wijze waarop u contact kunt opnemen, kunt u vinden op http://www.cssf.lu/" target="_blank">http://www.cssf.lu of op de website onlinegeschillenbeslechting van de eu: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

bron : paypal.com .