Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-07-2018 10:40:38
Geldzaken & Recht

Prijs van een postzegel 1

N.a.v alle reacties: ik zend zelden een brief en inderdaad, als ik 10 postzegels zou kopen zou ik mogelijk 8,30 betalen hoewel niet uit te sluiten is dat bij pinnen alsdan de 5ct wordt aangerekend door de postkantoor medewerker.
de oplossing voor mij is echter helder: eerstvolgende brieven, voor zover aan de orde, gaan via mijn stomerij via sandd. sustantieel goedkoper, zelfs met eventueel aanrekenen van transactiekosten.

voor de goede orde: feitelijk is hier sprake van een al lang bekend probleem tussen post nl en postkantoorbeheerders over de verkregen vergoeding, reden waarom o.a. onze grootgrutter de samenwerking met post nl heeft beëindigd.

dank voor jullie mening. aangezien we er geen discussie van moeten maken, daar is deze site niet voor, graag nu 'over en uit'.l