Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 20-07-2018 20:53:39
Geldzaken & Recht

Prijs van een postzegel 1

Sinds 18 januari j.l. mogen er geen extra kosten meer berekend worden voor een pintransactie. een pintransactie kost tussen de 15 en 19 cent. graag willen wij weer alles ondoorzichtig maken en mogen die kosten bij de verkoopprijs erbij gezet worden. oftewel, de fysieke verkoopprijs van een artikel mag met 19 cent verhoogd worden.
echter, een postzegel heeft een vast prijs. hier verdiend een verkooppunt dus niets aan. 1 postzegel kost € 0,83, met marge 0 voor de winkelier. maar deze moet wel werken voor u. 1 hele postzegel pakken/printen, verwerking aan de kassa en de kosten voor het pinnen. dan is 5 cent nog verdomd weinig en niet eens kostendekkend. wees dus maar blij dat u maar 1 zegeltje kon kopen. financieel kan dat niet uit.