Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 20-07-2018 22:01:28
Garantie & Verzekeringen

Gestolen fiets

Dat ligt er maar helemaal aan waar u verzekerd bent en op welke condities. ook hangt het er vanaf wat voor verzekering u bedoelt. 

een fietsverzekering? dan is het meestal vereist dat u twee sleutels heb. als u er een kwijtgeraakt bent, dient u dan via een bepaalde melding een nieuwe te laten maken en dat weer te melden.

dus normaal gesproken valt dat af.

een inboedelverzekering dekt over het algemeen wel diefstal uit de tuin, maar dan met name genoemde zaken. zoals tuinmeubilair, parasol, tuingereedschap en wasgoed, en dergelijke. dus geen fiets.

een inboedelverzekering dekt normaal gesproken diefstal, dus zonder braaksporen, uit een schuur die in de tuin staat. maar uw fiets had u niet in de schuur gestald. dus dat valt dan ook af. 

maar zoals ik zei, ik ken uw verzekeringen niet, dus lees de dekkingen eens door.