Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-07-2018 02:14:41
Geldzaken & Recht

Prijs van een postzegel 1

Persoonlijk vind ik het handig om aan de balie van ah met zo'n afhaal/posttoestand een te posten brief (of pakje) af te geven. zij wegen het dan en frankeren het en ik pin het verzendbedrag en krijg een kassabon. werkt als een trein.
agentschappen kom ik nog zelden, onderdeel van een winkel die winst moet maken en dat vaak alleen doet om de verkoop in de winkel te bevorderen. weggepropt ergens in de winkel, vaak achterin waar je bij een overval als een rat in de val zit. het duurt er meestal langer en de service en kennis zijn vaak minder is mijn ervaring. in een supermarkt kun je het combineren met eventueel boodschappen doen en dus ook maar 1x parkeerplaats zoeken....