Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 01-08-2018 08:17:06
Winkels & Webshops

Artikel niet meer op voorraad in mediamarkt webshop, wel in winkel

de meeste filialen van mm zijn franchisers. de prijzen worden gemaakt n.a.v. concurrenten in de omgeving. dus ja, die kan afwijken van de landelijke webshop.
echter, als u online al betaald heeft, dan is mm verplicht om te leveren. zomaar afschepen met geld terug wordt vaak gedaan, maar hoeft niet. u kunt mm gewoon aan de overeenkomst houden en dan is het hun probleem hoe ze het voor elkaar krijgen. 
mocht niets werken kunt u altijd aangeven tot dekkingskoop over te gaan. mm blijft immers in gebreke door niet te leveren waardoor u elders kunt gaan kopen. de meerprijs zal dan voor rekening van mm zijn. het zal wat adem gaan kosten, maar zo zou het wettelijk moeten gaan.