Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 03-08-2018 10:37:21
Auto & Vervoer

Rijschool

Hallo fabienne , 

neem contact op met de rijschool .

wat kun je het beste doen?

kom je er in het gesprek met de rijschool niet uit, stuur dan een brief met daarin jouw klacht naar de eigenaar van de rijschool. schrijf in je brief wat je van de rijschool verlangt en geef aan dat je binnen 3 weken een reactie verwacht. je kunt de brief het beste aangetekend versturen.
heb je na die 3 weken geen reactie ontvangen of is de reactie onbevredigend, dan kun je, als de rijschool bij de bovag is aangesloten, een beroep doen op het http://www.bovag.nl/over-bovag/bovag-bemiddeling" target="_blank">bovag bemiddelingsburo. lukt de bemiddeling niet of wil je geen bemiddeling dan kun je de klacht voorleggen bij de http://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/de-commissies/2077/rijopleidingen" target="_blank">geschillencommissie rijopleidingen. de rijschool moet dan wel bovag-lid zijn of bij de geschillencommissie staan ingeschreven.
als de rijschool niet is aangesloten bij de geschillencommissie en je hebt een https://www.consumentenbond.nl/rechtsbijstandverzekering" target="_blank">rechtsbijstandverzekering, dan kun je die inschakelen. heb je die niet, neem dan contact op met de consumentenbond. als lid krijg je bij ons persoonlijk juridisch advies. telefoon 070 - 445 45 45.
 

bron : consumentenbond.nl 


of neem contact op met het juridisch loket in uw gemeente , klik op de rode regel en scroll naar beneden . 

https://www.juridischloket.nl/contact/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/contact/#