Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helen 66 - 03-08-2018 13:46:30
Vakantie & Reizen

Hoe hoog mogen annuleringskosten zijn?

Maar hier is dus juist een annuleringsverekering voor. je betaalt dan inderdaad een percentage van de reissom, maar ook dan zijn er bepaalde voorwaarden. je moet die goed doorlezen van te voren, dan kom je niet voor verrassingen te staan.
als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten bij de boeking, dan ben je een (deel van de) reissom kwijt, al naar gelang hoelang/kort van te voren je annuleert. 2 dagen van te voren is tekort om er zeker van te kunnen zijn dezelfde reis nog te kunnen verkopen. dan betaal je 90-100%,
je kunt dan op facebook of middels een advertentie bij supermarkten de reis aanbieden voor een aantrekkelijke prijs en dan hopen dat iemand zo flexibel is dat hij/zij daarop in kan gaan. ben je in ieder geval niet de hele som kwijt. of de reis weggeven aan familie, vrienden, kennisssen etc. het laten omboeken is dan voor hun rekening, maar verder hebben zij dan een gratis vakantie.