Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sv
svprr - 03-08-2018 15:18:42
Geldzaken & Recht

Getankt, bedrag afgeschreven niet overeenkomend met wat ik getankt heb

ik heb ze gebeld met het verhaal, de beste filiaalmanager of wat hij ook mag zijn geeft aan:


 


ja sorry, de extra kosten voor de incasso zijn gemaakt, wie moet die dan betalen ?


ik ga ze niet uit eigen zak voor jou betalen.


 


ik geef aan maar leg mij dan uit waar ik blaam tref; u treft geen blaam wij kunnen u echter niet persoonlijk benaderen, om u te benaderen hebben wij de gerechtsdeurwaarder nodig, die is ingezet en die kosten worden op u verhaald. de machine heeft verder na u geen klachten of gebreken vertoond dus wij kunnen er nu ook niks meer aan doen.

ik kreeg ook de lul excuses: ja er zijn zo vaak mensen die vergeten te betalen, die gaan naar het toitlet, die vergeten door te geven dat ze getankt hebben enz enz... ik geef hierop aan, maar ik heb aangetoond dat ik de procedure voor de betaling gevolgd heb. er is echter te weinig afgeschreven. zijn antwoord was, ja echt heel vervelend maar ik kan er niks meer mee doen.

ik neem aan dit niet de normale gang van zaken is.....

ik ga er ook niet mee akkoord, iemand nog tips ?