Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 04-08-2018 18:14:21
Geldzaken & Recht

Hoe lang vast op het politiebureau

mijn zoon is vanmorgen vroeg op gepakt door de politie. 

neem toch maar even aan dat het hier om een volwassen persoon gaat, die zelf verantwoordelijk is voor zijn eigen daden.
ts. beschuldigd alles en iedereen, dient tegen diverse instanties een klacht in en schrijft zelfs de burgemeester aan over hetgeen er, volgens de zoon, gebeurt zou kunnen zijn.
als een moeder voor een volwassen zoon dergelijke inspanningen verricht, dan twijfel ik toch aan het volwassen zijn van de zoon en vraag mij daarbij af "wat doet een snotneus van nog geen 18 jaar, in de vroege ochtenuren en met een zatte kop nog op straat" en dat terwijl er aan personen van onder de 18 jaar geen alcohol mag worden geschonken !!!!!
als ik de vader was dan zou ik de moeder maar eens op redelijke gedachten proberen te brengen, want zij maakt het door haar gedrag alleen maar erger voor die arme jongen.