Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 10-08-2018 09:55:35
Computers & Telefonie

Vhsvideo banden naar pc

Ik zat een paar jaar geleden met dezelfde vraag, had allemaal vhs-c bandjes van toen de kinderen klein waren. heb toen de hardware aangeschaft om de videorecorder op de pc aan te sluiten en daar zat geschikte software bij. het werkte allemaal prima.

heb het uiteindelijk opgegeven omdat het zo lang duurde en de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven was. uiteindelijk alle bandjes naar een commerciele aanbieder in zaandam gebracht waar ik een paar weken later de boel kon ophalen inclusief een 3.5" harde schijf waar alles op stond.

prima gelukt, ik moet nu nog altijd eens de tijd vrijmaken om wat montage te doen (lege stukjes er tussenuit knippen en de bestanden tijdlijngewijs aan elkaar zetten). het was wel verrot duur, dat weet ik nog wel maar toch blij dat ik het gedaan heb.