Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
joskaa - 10-08-2018 12:40:18
Winkels & Webshops

Geen reactie fietstassen-winkel.nl wat nu

Ik vermoed dat ze samenwerken met een transportbedrijf dat niet dagelijks bij u in de buurt langskomt. heb 2 weken geleden een 3***koelkast besteld die enkel door een belgische webshop geleverd kon worden want dat model was er niet voor de ned. markt. voor 23.00 u besteld, volgende dag in huis ..... niet dus, ook niet de dag er na en ook niet daarna. wél heel veel mailtjes van dynalogics dat ze zouden langskomen tussen 8.00 en 22.00 u en dan toch niet komen. als je met ze belt zeggen ze een nieuwe afspraak te zullen mailen met weer dezelfde flauwekul: we komen morgen/ overmorgen tussen 8.00 en 22.00 u.
belg.webshop meldde dat de transportbedijven te weinig vrachtwagens en personeel paraat hebben om op de afgesproke tijdstippen langs te komen. heb de order geannuleerd en gelukkig staat mijn geld (650 euro) inmiddels weer op mijn rekening. het lag dus niet aan de websho. zij wilden graag leveren maar het gecontracteerde transportbedrijf komt afspraken niet na.