Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-08-2018 19:52:04
Geldzaken & Recht

Heb ik recht op inzicht in hoe een factuur is opgebouwd?

Aansluitend op de reactie van uwjurist@ heb ik een aantal vragen:

is het juist dat ik uit uw vraag destilleer dat u niet zonder meer akkord bent gegaan met hetgeen is uitgevoerd? hij heeft in ieder geval niet voldaan aan uw verzoek van de door hem genoemde schatting. ik begrijp ook dat u zelf heeft vastgesteld dat er geen sprake is geweest van het gebruik van een hoogwerker. 

naar mijn mening dient 'de huisbaas' niet meer of minder een volledige specificatie te geven waarbij tevens aan de orde is dat het kennelijke feit dat er onterecht een hoogwerkers was ingehuurd maar die niet voor de klus is benut zeker niet voor uw rekening dient te komen. ik zou maar beginnen om niet te betalen.

daarbij geldt dat u niet de opdrachtgever bent geweest van het klusbedrijf.
 daarbij zou u tevens ergens anders 'uw licht kunnen opsteken'om na te gaan wat de het legen van uw dakgoot zou kosten.
naar mijn mening staat u zer sterk indien u het hoge bedrag op basis van alle gegevens / ontbreken van gegevens niet betaalt. ik ben wel benieuwd wat mw. mr.
per saldo: is het echt logisch dat u zou 'opdraaien' voor werkzaamheden aan dakgoten van twee andere woningen? ik kan uw gedachtengang wel volgen aangezien het getuigt van fatsoen maar ik vraag me in rede af of dat fatsoen ook door de genoemde huisbaas is betracht.