Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jt
jtomassen - 15-08-2018 12:48:15
Computers & Telefonie

Omzetting tele2 abonnenment

mij is exact hetzelfde overkomen.


ik had een abo voor 21,50/mnd met avond en weekend bellen voor 11 ct per gesprek. overdag betaalde ik 11 ct per minuut plus een starttarief van 11 ct per gsprek. ik belde dus zo veel mogelijk 's avonds en in de weekends.
in juni ontving ik bericht dat het tarief verhoogd zou worden per 1-7-2018 (niet 2019) van 21,50 naar 26 euro/mnd.
men noemde dit een kleine prijsaanpassing. ik verwachtte dus dezelfde condities aangezien daarover met geen woord werd gerept.
aangezien ik voor langere tijd in buitenland was, heb ik toen niet gebeld over de in mijn ogen te forse prijsverhoging. dat heb ik pas begin juli gedaan. een medewerker vertelde mij doodleuk dat mijn oude abo vervallen was per 1-7 en dat ik al een week belde voor 13 ct/min plus een starttarief van 13 ct/gesprek. 
hem er op gewezen dat ik niets wist van het vervallen van mijn abo. kennelijk niet goed gegaan bij ons, maar ja , uw oude abo is inmiddels vervallen en dat kunnen we niet terugzetten. toen maar snel per 7-7 een abo genomen en het bellen overdag afgekocht voor 5 euro per maand. dus nog duurder uit maar nu is de schade nog te overzien omdat ik geen belkosten meer heb.
ik heb met 5 medewerkers van tele2 gesproken en niemand kan een oplossing aandragen. je gaat van het kastje naar de muur. meer dan 2 uur zitten bellen met deze club en geen oplossing bereikt.
voor die eerst week in juli heb ik dus ook extra belkosten en die wil ik graag terug van tele2. maar ik heb weinig hoop bij deze club die bovendien niet per post en e-mail te bereiken is. (post wordt niet beantwoord)
wordt vervolgd.