Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrybre - 17-08-2018 12:13:29
Voeding & Gezondheid

Conserveringsmiddelen in fruit

Grote kans, dat "onder beschermede atmosfeer" is afgepakt, dus e941 : stikstof ( bestaat 80% van onze atmosfeer uit) , of e 290 = koolzuurgas ( ademen we uit ) , is toegevoegd. geheel volgens de eu wetgeving eu 178 uit 2002
ook zouden calciumascorbaat  (e 302, is vitamine c met calcium en vermindert de verkleuring van het fruit. vitamine c is een antioxidant en verlaagt ook de zuurgraad), azijnzuur ( e 260)  of citroenzuur ( e 330) toegevoegd kunen zijn..

zie ook https://www.hln.be/nina/nina-kookt/zo-bewaar-je-elk-type-fruit-ook-als-het-al-is-aangesneden~a8e73d99/