Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 20-08-2018 14:52:00
Geldzaken & Recht

Spoedopname niet volledig vergoed

O.t. wat ik niet snap is dat mensen nog steeds kiezen voor de goedkoopste polissen lees budget polis bij een zorgverzekeraar en zeker al niet als men een chronische ziekte heeft.
ok je bespaart op je premie maar de zorg en waar de zorg kan/mag worden uitgevoerd is beperkt en vaak worden er extra kosten in rekening gebracht.
wanneer men echter toch kiest voor een dergelijke polis dient men er wel rekening mee te houden dat men de voorwaarden en de kleine lettertjes goed leest en interpreteert om achteraf extra kosten te voorkomen of wetende dat deze extra kosten betaald moeten worden. 
men is beperkt in aanbieders van zorg en bij meer zorg dan vooraf bedacht dient men veel extra te betalen waardoor zo’n budget polis achteraf weleens veel heel veel duurder kan zijn dan een normale polis.
als ik zie hoeveel vragen/klachten op diverse forums hierover gesteld worden dan zijn er veel mensen die niet weten wat ze precies afsluiten en wat wel en wat niet kan en dat voor een korting van een paar euro per maand.