Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-08-2018 18:02:38
Garantie & Verzekeringen

Deur beschadigt bij levering



door marita5 20 aug. 2018 om 15:54 
6323 antwoorden / 8 vragen


@mein33 , als de verkoper hier volledig buiten staat , waarom dan de melding :kees smit dreigt nu dat wij helemaal niets krijgen als wij dat niet accepteren.





@marita5,

het is maar hoe je het wilt begrijpen wat er tegen je gezegd wordt en het zal als waarschuwing en niet als dreigement gezegd zijn.
uit het topic blijkt dat de courier een schadevergoeding wenst te betalen en daarmee  gelijktijdig  bekend schuldig/verantwoordelijk te zijn voor de ontstane schade.
de courier probeert het op een accoordje te gooien en hoeft zo zijn verzekeraar niet aan te spreken, hetgeen voor hem wel eens heel gunstig zou kunnen zijn. verzekeraars zijn niet gek op veel claimende klanten.
kees smit geeft aan: als u de door de courier aangeboden vergoeding niet accepteerd, dan krijgt u niets aangezien ik niet verantwoordelijk ben en u dus niets van mij te verwachten heeft.