Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smal - 20-08-2018 20:15:31
Computers & Telefonie

Kan geen email verzenden

Sjoppie bedankt voor je email over het maken van subgroepen. ik was een eind op weg maar wist niet dat ik tenslotte op enter moets drukken. ik zocht het in de muisknop. je moet het maar weten.
een ander probleem met mail is dat ik niet eenvoudig een groep van contactadressen kan maken maar bij het verzenden of doorsturen van emails de contactadressen omslachtig stuk voor stuk links op het scherm moet aanklikken. bij windows live mail was dat eenvoudig. maar missschien is daar ook een foefje op. 
en tenslotte blijft mijn probleem dat ik met andere emailprogramma's als thunderbird geen emails kan verzenden, wel ontvangen. ik heb alle instellingen meerdere malen gecontroleerd en goed bevonden. uit eerdere identiekee vragen bij kassa begreep ik dat het probleem bij kpn zou liggen maar die bieden desgevraagd geen oplossing. misschien kent iemand alsnog een oplosssing?