Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-09-2018 13:10:48
Huishouden & Energie

Cv ketel overname bij aankoop huis.

@tijger1 , 

heel wonderlijk dat dat contract niet overgenomen kan worden .


lease


een leasecontract bieden wij niet meer aan. heb je nog een leasecontract dan nemen wij na afloop van de lease overeenkomst contact met je op om de opties voor een onderhoudsabonnement door te spreken, zodat je verzekerd blijft van regelmatig onderhoud en snelle hulp bij storingen. dit doen we per brief of e-mail. kies je voor het https://www.geas.nl/producten/onderhoud/onderhoud-abonnementen/" target="_blank">onderhoud & storingen abonnement en dus voor zekerheid? dan hoef je niets te doen.


 


wens je geen abonnement na afloop van de lease overeenkomst op jouw cv-ketel? dan kun je het formulier bij de informerende brief terugsturen. we schakelen het abonnement dan weer met terugwerkende kracht uit.