Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 11-09-2018 15:13:37
Huishouden & Energie

Cv ketel overname bij aankoop huis.

Nu begint het wat duidelijker te worden. het gaat om een leasecontract, geen huurcontract.
toen het koopcontract getekend werd, begin augustus, kon het leasecontract worden overgenomen.
uit de algemene voorwaarden:
de klant heeft bij verkoop van het perceel de mogelijkheid om de nieuwe eigenaar van het perceel te vragen om de overeenkomst over te nemen voor de resterende looptijd. hiertoe dient de nieuwe eigenaar een overnameovereenkomst met het bedrijf te tekenen. afkoop van de overeenkomst is dan niet aan de orde.
https://www.geas.nl/dynamic/media/4/documents/voorwaarden%20%26%20productbeschrijvingen/voorwaarden/algemene%20voorwaarden%20koop%20op%20afbetaling%20cv-ketels.pdf" target="_blank">https://www.geas.nl/dynamic/media/4/documents/voorwaarden%20%26%20productbeschrijvingen/voorwaarden/algemene%20voorwaarden%20koop%20op%20afbetaling%20cv-ketels.pdf

karel 1991 meldt dat per 1 september het leasecontract vanwege een wettelijke regeling (welke?)niet meer kan worden overgenomen   bij de verkoop op 20 september, kan deze bepaling niet meer worden uitgevoerd. 
de verkoper zal aan de energiewacht een afkoopsom moeten betalen.kijk in artikel 4.11 voor details.
alleen zit karel 1991 nu zonder cv ketel.want die heeft hij niet bij het huis gekocht, die ketel kan hij van de verkoper kopen als hij dat wil en samen zullen zij de prijs moeten bepalen.