Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Beps
Beps - 14-09-2018 13:57:33
Huishouden & Energie

Waarom is het zo moeilijk de kwh en m3 gas prijs te vinden bij je leverancier

Ik begrijp wel wat ts bedoeld. ik heb er zelf ook moeite mee want wat je totaal moet betalen per maand als vergelijking zoals hier in de linken aangegeven is daar heb je niet genoeg aan. ze beloven veel maar je weet dan nog niet wat er na aanmelding gevraagd gaat worden.
dus ik vraag het ook namens mijzelf 

waarom geen vastrechtprijzen, "per kwh"prijs en gasverbruik "per m3" ?

liefst onder elkaar als echte vergelijking en niet ik doe het goedkoper dan de ander per maand, want het gaat om je verbruik en als ik dat van mijzelf zie ben ik steeds goedkoper uit dan de aanbieding die ze doen, dus ik ga niet veranderen als de prijzen hoger zijn per maand, ik weet dus niet of ik ook lager kan gaan zitten

een telefoonprovider moet ook zeggen hoeveel deze per minuut of mb vraagt dus waarom kan dit niet met de gas en de elektriciteit per grbruikte eenheid?