Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hipppo - 14-09-2018 21:25:00
Garantie & Verzekeringen

Mag promovendus zomaar de pechhulpservice opzeggen ?

Ik heb exact hetzelfde bericht gekregen. mijn laatste pechgeval betrof overigens iets dat eigenlijk niets met de kwaliteit van de auto te maken had. tijdens een korte rit bespeurde ik een vreemde geur en ik besloot, eenmaal aangekomen op mijn bestemming, eerst zelf te proberen de oorzaak te ontdekken. omdat ik niets kon vinden heb ik pechhulp laten komen die mij vervolgens naar de garage heeft gebracht waar ik klant ben. daar werd uiteindelijk geconstateerd dat mijn auto bezoek had gehad van een of ander (knaag?)dier, want er bleek een flinke hoeveelheid notendoppen onder de plastic afdekkap van de bougies te liggen, die door het warm worden van de motor een bepaalde geur afgaven die mij een beetje branderig voorkwam.
dat dreigen met beeindiging van het lidmaatschap is niet helemaal terecht, want ik betaal al een hogere premie vanwege het bouwjaar van de auto. een belangrijk verschil met de anwbservice is, dat die altijd een kundig monteur stuurt, terwijl pechhulp je alleen maar laat ophalen door een knaap die niet al te veel verstand van auto's heeft. wel is pechhulp een stuk goedkoper.