Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 16-09-2018 12:03:56
Geldzaken & Recht

Fraude / babbeltruc via pc

Er is pas iets strafbaars gebeurd als dat bewezen is. uw ouders hebben een aankoop gedaan van een dienst en daarvoor is betaald. ook al weet je dat het geen zuivere koffie is, er is een overeenkomst. de bank kan niet zomaar in het proces ingrijpen en de betaling tegen houden. pas als het geld afgeboekt is kan je actie ondernemen.
dat het gebeurd is is jammer, maar dat gebeurt op meer plekken. natuurlijk kan je daar van slag van raken, maar belangrijk is wel om de juiste procedures te volgen. dus informeer bij de bank wat u miet doen om gebruik te maken van de geld terug service. en als uw ouders daar emotioneel niet tot in staat zijn kunnen de kinderen dat doen.