Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

brainless
brainless - 18-09-2018 13:30:32
Garantie & Verzekeringen

Asr royements verklaring scooter.

@tijger
scooter schadevrije jaren worden vaak niet geregistreerd.


scooterverzekering in stenen tijdperk
wonderlijk is dan wel dat de schadevrije jaren die bij een aantal scooterverzekeraars kunnen worden opgebouwd, nog steeds niet in het roy-data systeem (kunnen) worden geregistreerd. voor wat betreft de https://www.diks.nl/scooterverzekering/" target="_blank">scooterverzekering zijn verzekeraar en klant dus nog steeds afhankelijk van de ouderwetse papieren royementsverklaring met alle nadelige gevolgen -zoals hiervoor omschreven-van dien. digitalisering van deze schadevrije jaren, die veelal ook op een autoverzekering mogen worden gebruikt nadat de scooterverzekering is geroyeerd, zou dan ook een welkome vooruitgang zijn.

https://www.diks.nl/nieuws/wrm-papieren-svj-scooter/" target="_blank">https://www.diks.nl/nieuws/wrm-papieren-svj-scooter/