Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 19-09-2018 20:49:23
Huishouden & Energie

Tegels scheef en schaduwen

Als hier een echte tegelzetter bezig is geweest moet die zich diep schamen. allereerst zijn de voegen te smal en slecht in- en uitgewassen. met een normale voeg was het minder zichtbaar geweest maar dan had de tegelzetter waarschijnlijk de hoektegels moeten zagen waar die blijkbaar geen zin in had.  zo te zien denk ik dat alleen in het midden van de tegels een dot lijm of cement is aangebracht waardoor deze op de hoeken geen "steun" hebben en daardoor op die plaatsen ongelijk komen t.o.v de vorige tegel.
heeft blijkbaar nooit van z.g.n. tegelkruisjes gehoord, dan hadden de voegen gelijk in breedte geweest wat nu ook niet het geval is. daarnaast is de aanheling op de hoeken slecht afgewerkt of het moet nog met kit gedaan worden.
zelf zou ik dit prutswerk niet accepteren en er zeker niet voor betalen.