Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 23-09-2018 10:53:02
Auto & Vervoer

Hoe lang recht op een leen auto?

Een leenauto is geen recht maar coulance. op het moment dat je een auto koopt wordt er een verwachte levertijd afgesproken en als de dealer hier niet aan kan voldoen door overmacht in dit geval omdat het bij het rdw langer duurt heb je geen recht op een leenauto.
er zijn ook dealers waar je tegen lage kosten een auto kan huren en ja deze kosten zijn voor jezelf en niet voor de dealer.
en wees nou eerlijk zijn de kosten die je moet maken voor het openbaar vervoer nou veel hoger dan de kosten voor: benzine, autoverzekering (eventueel motorrijtuigen belasting) uitgestelde onderhoud die je nog niet maakt voor de auto die je nog niet hebt? vergeet niet dat een eigen auto ook geld kost en dat spaar je uit en daar hoeft de dealer niet voor op te draaien.