Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 24-09-2018 10:00:54
Auto & Vervoer

Hoe lang recht op een leen auto?

@richard35,

ik meen gisteravond laat iets gelezen te hebben over een lpg installatie, maar die bijdrage is inmiddels verwijderd en dat vermoedelijk vanwege het taalgebruik o.i.d. !
ik hoop voor u dat uw auto een reeds ervaren lpg leven achter zich heeft, dan is er geen vuiltje aan de lucht.
maar bent u voornemens om nu nog en lpg-installatie te laten inbouwen, dan moet u er zich van (laten) overtuigen of het motortje van uw vehicle wel geschikt is voor lpg, dit i.v.m. de hogere verbrandingstemperatuur van lpg.
als de kleppen en zeker de klepzittingen niet hard genoeg zijn, dan branden die er in de kortste keren uit en zit u met een hoop reparatiekosten. (maar misschien krijgt u dan wel een leenauto)
als uw automotor niet geschikt is voor lpg en u wilt toch lpg gaan rijden, laat dan op voorhand de cilinderkop reviseren met gebruikmaking van geschikte kleppen en klepzittingen.
het is maar een 'tip' en/of een 'waarschuwing' voor wat die ook waard zijn. ;-))