Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 27-09-2018 11:07:59
Vrije tijd & Tuin

Healthplantsshop.com

Als ik de algemene voorwaarden lees ga ik al twijfelen daar iets te bestellen. garantie van 2 dagen?

2.   de in lid 1 van dit artikel genoemde garantie geldt voor de verpakking een periode van 2 dagen na levering, tenzij uit de aard van het geleverde anders voortvloeit of partijen anders zijn overeengekomen. indien de door gebruiker verstrekte garantie een zaak betreft die door een derde werd geproduceerd, dan is de garantie beperkt tot die, die door de producent van de zaak ervoor wordt verstrekt, tenzij anders wordt vermeld. na verloop van de garantietermijn zullen alle kosten voor herstel of vervanging, inclusief administratie-, verzend- en voorrijdkosten, aan de wederpartij in rekening gebracht worden. 

dit is wat ze vermelden op de site, en als u dat niet heeft ontvangen kunt u ze terugzenden en uw geld terugvragen.
chelidonium majus stinkende gouwe , volle plant 40 cm hoog in 17 cm pot

de link van @wilhelmina59;
https://healthplantsshop.com/nl/chelidonium-majus-schollkraut-ausgewachsene-pflanze-40-cm-hoch-in-17-cm-topf" target="_blank">https://healthplantsshop.com/nl/chelidonium-majus-schollkraut-ausgewachsene-pflanze-40-cm-hoch-in-17-cm-topf