Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ca
Casper84 - 29-09-2018 11:46:39
Vakantie & Reizen

Restitutie van je vakantie maximaal 20%?

@marita5


 


dank voor uw reactie. ik weet de weg naar geschillencommissie wel te vinden. mijn rechtsbijstand geeft echter aan dat zij nooit eerder een uitspraak hebben gezien die anders uitviel dan 10/15% restitutie. in onze optiek is het een vreemd verhaal dat een geschillencommissie dus blijkbaar onvoldoende naar de inhoud kijkt en dus altijd met standaard restituties op de proppen komt ongeacht de ernst van de zaak.


 


@neodutchio



dank voor uw reactie. wij hebben wel degelijk recensies gelezen, en de meest recente zijn niet eens negatief en benoemen de problemen niet die wij hebben gezien (het is mij een raadsel hoe dat mogelijk is, maar goed). een recensie uit 2015 stond het wel in vermeld, maar dan moet je door 130 recensies scrollen. no offense, maar voordat ik een vakantie boek ga ik er geen 130 lezen. je kijkt bij de recente, en als dat daar niet vermeld staat, zie ik geen reden dat het anders kan uitvallen.


 


u geeft aan dat het uiteindelijk alleen om de stacaravan gaat. dat is kolder in mijn optiek. nee ik sta niet de hele dag in een speelhal. echter je boodschappen wel of niet kunnen halen op een camping heeft wel degelijk invloed. eveneens de eettentjes. dit bepaald of je zelf moet koken, of op de camping ook uit eten kan. dit heeft met een stukje ontzorgen te maken. wat u zegt is (en ik chargeer), dat zolang ze een stacaravan ergens midden in een weiland zetten, 3 km van de kust, zonder faciliteiten, dat ik ook niet moet zeuren, want het gaat alleen om de stacaravan....


 


per slot van rekening betaal je een bedrag dat gebaseerd is op de faciliteiten (moet een 4 sterren camping voorstellen). de faciliteiten zijn in mijn optiek een wezenlijk onderdeel van het vakantieplezier.