Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ca
Casper84 - 29-09-2018 13:43:10
Vakantie & Reizen

Restitutie van je vakantie maximaal 20%?

@trostomaat


 


ik citeer even uit het stukje dat ik naar  @ron503 schreef: "dat wij inderdaad tijdens de vakantie gebruikt hebben gemaakt van de stacaravan is juist. als u de algemene voorwaarden leest op de website, dan krijg je als consument geen restitutie als u de camping vroegtijdig verlaat. niet echt bepaald een keuze dus. of ik ga eerder weg omdat ik het er niet mee eens ben. maar dan ben ik alles kwijt. of ik zing het uit, met tegenzin, en kan eventueel nog aanspraak maken. lastig om mij dan te verwijten dat ik ben blijven zitten."


 


dus concluderen dat ik ook wel weg kon gaan is nergens op gebaseerd. dat u beweerd dat ik er stiekem van genoten heb... volslagen kolder. gaat nergens over.


 


wat betreft de geschillencommissie is niet gestoeld op onzin, maar op basis van het advies dat interpolis aan ons verschaft. zij geven aan dat de kans op een beter resultaat praktisch nihil is ten opzichte van wat we nu hebben. maar weet u wat, we gaan er achter komen. het verzoek ligt er, dus de rechtsbijstand gaat dit voorleggen bij de geschillencommissie. ik zal het laten weten wat de uitkomst is als het zover is.