Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ca
Casper84 - 29-09-2018 13:50:00
Vakantie & Reizen

Restitutie van je vakantie maximaal 20%?

@tijger1


 


waar baseert u zich op dat ik niks van tevoren gechecked heb? ik geef duidelijk aan dat ik wel degelijk research gedaan heb.


dan nog verbaas ik mij over uw opmerking. u verwijt mij niet/onvoldoende te checken van tevoren. maar is het niet zo dat iedereen van zijn "papa en mama" leert dat je niet mag liegen? de basis van het probleem is niet of ik wel voldoende controle doe, maar dat een bedrijf de boel bedonderd. volgens mij loopt iedereen daaraan voorbij. iedereen is echter drukker mij verantwoordelijk te maken voor het bedrog, maar ik heb de informatie op de website niet geschreven. de omgekeerde wereld....


 


ik vraag om advies en naar welke ervaringen andere mensen hiermee hebben, maar ik spreek meer met de advocaat van de duivel blijkbaar.