Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka

Uitvaartverzekering

Er wordt gesproken over "een" begrafenis of "een" crematie.wil dat zeggen dat "elke" uitvaart "een" uitvaart is? nee.
voorbeeld: je kan een budgetuitvaart nemen met crematie al vanaf € 1.250,00, oké, luxe nul maar wel respectvol.
wil je toch een luxe crematie kost dat € 2.999,00.
begraven is altijd duurder door de grafhuur van meestal 10 jaar (kopen is nog duurder) maar kan ook minimalistisch voor € 1.749,00
en compleet/luxe voor € 3.759,00.
diegene die de verzekering afsluit bepaald wat hij/zij wil. 
wil de verzekeringnemer/ster een uitvaart (begrafenis/crematie) met alles erop en eraan, tja, dàn gaat de meter lopen en wordt de prijs sky high.
wil de verzekeringnemer/ster een uitvaart gewoon sober/simpel/in stilte zoals hij/zij geleefd heeft of juist die wens heeft of gewoon geen/weinig publiek dan kan je probleemloos voor aanzienlijk minder dan € 6.000,00 (zelfs) begraven worden.(zie bovenstaande).
probeer een in te schatten wat een koniklijke uitvaart kost ...............
tot slot:  laat je niet gek maken door de verzekeraars en uitvaartleiders die je maximaal (zouden) willen verkopen. respecteer de wens van de overledene.