Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

newmikey
newmikey - 04-10-2018 20:55:27
Vrije tijd & Tuin

Mijn e-bike van 2,5 jaar valt uit elkaar

Heb zelf toevallig een vogue infinity, 3.5 jaar geleden aangeschaft bij de plaatselijke fietsenmaker. deze zomer via internet een alternatieve accu met meer capaciteit aangeschaft omdat de capaciteit van de originele accu na zo'n 4000km wat aan het teruglopen was.

mijn enige probleem met de fiets was het (kop)lampje voor wat al snel verroestte en niet meer werkte maar €7.95 bij de hema loste dat probleem snel op. de fiets gaat elk jaar rond de aanschafdatum even voor een zomerbeurt naar de fietsenmaker waar alles weer even wordt nagelopen.

electronisch heb ik géén vergelijkingsmateriaal aangezien dit mijn allereerste e-bike ooit was maar mechanisch ben ik redelijk tevreden over remmen, versnelling en lak. er kan uiteraard altijd per exemplaar wat misgaan en een zomerbeurt kost rond de €30-€40 maar dat heb ik tot nu toe een goede investering gevonden.

uw fietsenwinkel kan u vast goed helpen...