Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-10-2018 17:08:28
Geldzaken & Recht

Koop via telefoongesprek anwb

Naast alle antwoorden inhoudend dat u niet verzekerd bent voor de wegenwacht mogelijk toch een lichtpuntje:

maar ... u heeft zich ook foutief laten voorlichten aangezien bij de het wegenwachtlidmaatschap de pechhulp geldt voor iedereen die in de auto van de pechhulpverzekerde rijdt. zie: https://www.anwb.nl/zakelijk/actie/wegenwacht?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=bingads&msclkid=67dcc4becc171aa7d4ef9f09b1de9a80" target="_blank">https://www.anwb.nl/zakelijk/actie/wegenwacht?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=bingads&msclkid=67dcc4becc171aa7d4ef9f09b1de9a80 

er zijn meerdere mogelijkheden voor pechhulpverzekeringen die op kenteken staan. bijv. via bovag aangeslotene, bosch service aangeslotenen , sommige merkdealers. (dit is geen link, het lukt me niet om de onderstreping hier te verwijderen.

























,

toegelicht: van de anwb ben je lid, de wegenwacht pechhulp is een verzekering.

er zijn ook andere pechhulpverzekeringen die op kenteken staan bijv. via bovag leden, bosch reparateurs en anderen ook merkdealers. (dit is geen link)