Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-10-2018 22:35:10
Geldzaken & Recht

Koop via telefoongesprek anwb

De info die ik gaf was niet helemaal correct.de verwijzing was naar 'zakelijk'waar ik terecht op ben geattendeerd.

de voorwaarden voor consumet/anwb leden zij echter qua inhoud weinig anders zij het dat er een limiet is voor partners en kinderen van het anwb lid. citaat uit de voorwaarden:

 unigarant n.v., uvm verzekeringsmaatschappij n.v. en anwb rechtsbijstand:  de rechtsbijstand is verzekerd bij unigarant n.v voor rekening en risico van uvm  verzekeringsmaatschappij n.v. de uitvoering van deze rechtsbijstandverzekering  heeft de maatschappij overgedragen aan anwb rechtsbijstand. unigarant  garandeert nakoming van de in deze voorwaarden genoemde verplichtingen.
u  degene die een wegenwacht service afsluit.
partner   degene met wie u een duurzame relatie heeft en die volgens het bevolkings- register op hetzelfde adres woont als u (zonder dat u via de bloedlijn aan  elkaar bent verbonden).
gezin uw partner en uw kinderen t/m 25 jaar.
voertuig een auto of motor van een wegenwacht lid (citaat uit voorwaarden zoals die voor het jaar 2018 gelden)

aanvullend nog dit : 
gezinsvoertuig  de auto of motor van een hoofdlid (met een gekoppelde partner- en/of  jongerenpas) waarvan het kenteken geregistreerd staat bij anwb.

op zich is deze aanvulling m.i. wel strijdig met hetgeen hiervoor achter voertuig is gemeld. dat is dus onduidelijk.
ik geef toe, uit oogpunt van kosten etc. heb ik pechhulp via bosch service ondanks het feit dat ik platinum anwb lid ben (sedert 1966)