Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 07-10-2018 00:26:35
Winkels & Webshops

Hoe groot is de kans dat eenjuridisch bureau uit belgie in nederland tegen een particulier een juridische procedure kan beginnen?

Die kans is 100%.
u mag niet zonder toestemming foto's gebruiken of artkelen e.d. van anderen en op uw website plaatsen. ik zou dus maar eens goed de website kritisch doorlopen. in kranten, tijdschriften etc. staat doorgaans wel ergens vermeld hoe het met auteursrechten zit en of en hoe u toestemming kunt vragen.
verder zou ik voorzichtig zijn met het plaatsen van foto's van bijv. uw kleinkinderen etc., dat zelfs maar liever helemaal niet doen voordat die misbruikt worden voor het darknet. bovendien staan die foto's voor de eeuwigheid op internet. ik zou maar beginnen met een excuusbrief met uitleg aan dat bureau. kijk ook eens op de website van arnoud engelfriet, expert op het gebied van auteursrecht in zulke kwesties.