Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 15-10-2018 15:34:12
Vrije tijd & Tuin

Welk dier maakt mijn gazon kapot ?

Ik mis in de reacties nog een buldozer;-))  (woel)ratten en woelmuizen knabbelen aan de wortels van de grasmat, mollen zijn herkenbaar aan de molshopen en blijven ondergronds, konijnen knabbelen aan het gras en graven eventueel een gang, bij katten en wilde zwijnen is de ravage groter. dus laten we het maar gewoon op egels houden die hier bezig zijn vooral omdat het op de late avond en nacht gebeurt. waarschijnlijk omdat er te weinig slakken in de buurt zijn en de langpootmug deze zomer behoorlijk actief is geweest. u mag ze eventueel doorsturen naar mijn moestuin, die moet nog gespit worden en barst van de emelten;-))
ps. er lopen er al 3, pa, moe en een nakomeling, maar er is nog ruimte en voedsel voor meer. bouw er gewoon nog een nesthoop bij.