Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

my
mystery - 16-10-2018 08:29:26
Geldzaken & Recht

Vergiftiging, verbrand en verkeerd gekleurd en afgebrand haar

Kortom een heel verhaal waarbij de klant het beter denkt te weten dan de kapper, dat staat los van hoe men in de zaak reageerd maar op kappersvlak weet de kapster het wel beter dan de klant zelf.

ts blaat hier als een kip zonder kop zonder enige inhoud 13% is normaal voor het ontkleuren van het haar daar ts zelf niet precies aangeeft wat ze dan wilde is het koffiedik kijken maar 13% voor ontkleuring is normaal.

ts geeft aan word op de hoofdhuid aangebracht nee het word op het haar aangebracht natuurlijk loopt het op je hoofdhuid en ja perioxide is rotzooi maar ja jij wilt je haren verven.
dat je haren daar niet tegen kunnen is erg goed mogelijk en al zeker als je dit al te vaak gedaan hebt dan sterft je haar af.

je haar kan onmogelijk verbranden van 13% die dan ook nog verdund is met de rest van het spul dat is gewoonweg onmogelijk, wat wel mogelijk is dat je haar zo slecht al was dat dit het gevolg uiteindelijk is.

nogmaals hoe de kapper reageert op haar rekening etc is niet normaal maar jouw verhaal rammelt sowieso aan alle kanten.