Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 20-10-2018 22:53:28
Vakantie & Reizen

Stop met verrassingstickets.nl!!!!!!

Een verrassingticket is leuk om je te laten verrassen. gewoon als stelletje een datum doorgeven en laten verrassen waar je heen gaat. hoe specifieker je bent, hoe duurder het zal worden. 
u wilt boeken voor 4 personen terwijl er geen 4 persoons accomodatie's zijn. u wilt niet naar een bepaalde stad, maar vinkt deze niet uit. u kiest er zelf voor op te bieden op een reis van 2 personen om daarna nog mensen bij te boeken.
zoals zo vaak al voorbij gekomen is diverse topics, iets aanpassen hierin is ontzettend lastig. er worden vliegtuigstoelen en hotelruimte opgekocht om op deze manier de bezetting wat hoger te krijgen. elke minuut die het bedrijf er achter moet werken is minder marge. daarbij kunnen zij ook niet putten uit een blik vol met opties. ze hebben wat ze hebben en that's it.

u moet dus vooral bij uzelf te raden gaan of het wel slim geweest is om via deze constructie te gaan boeken. eerder boekte ik wel eens 2 kamers bij een formule1 in frankrijk. handig als we ook doorreis zijn met het gezin van 4. en altijd zijn daar discutierende nederlanders die toch graag met 4 personen op een kamer willen terwijl er toch maar echt 3 bedden zijn. heel simpel: wat niet is is er niet. dan kan je vanalles adviseren aan anderen, maar dat zal de situatie niet veranderen.

dus wil je een leuke stedentrip voor weinig geld en wil je echt verrast worden over de reis: boek gerust bij verrassingtickets. wil je vooraf weten waar je terecht komt en heb je specifieke wensen zoals een 4 persoons familiekamer: boek via een reisbureau.