Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 21-10-2018 11:11:18
Vakantie & Reizen

Stop met verrassingstickets.nl!!!!!!

Op een veiling kun je niets "winnen" maar draait het om wie het hoogste bod plaatst.
voortaan maar niet meer aan zulke onzin doen, maar gewoon een vakantie boeken, eventueel na iets langer sparen. en natuurlijk naar een bestemming van uw keuze. heeft u in liverpool dan niet de route van the beatles gevolgd? 
al die uitroeptekens zijn nergens voor nodig en dat is buitengewoon onbeleefd tegen de lezers hier.  
mogelijk is het u ontgaan, maar dit is de rubriek vraag&beantwoord,  ik lees geen vraag. en ik hoef nergens voor gewaarschuwd te worden want ik doe nooit aan dergelijke onzin. ik spaar voor mijn gewenste vakantiebestemmingen. u kunt dat ook overwegen. 
en als u gewoon boeken niet kunt betalen kunt u misschien maar beter niet weg gaan maar bijv. lekker in een bos of park gaan wandelen met de kinderen. dat kost geen cent en vinden de meeste kinderen net zo leuk. net zoals kinderen vaak liever een eigen hotelkamer hebben dan bij pa en ma op de kamer moeten.