Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ru
rudyseghers - 21-10-2018 12:04:06
Computers & Telefonie

Canon canoscan n670u

beste, geen nood waarschijnlijk werkt hij gewoon wel.
haal alle kabels los van de scanner naar de computer (usb), start daarna windows op of herstart let wel op zonde de scanner aangesloten te hebben.
als windows eenmaal draait kijk windows up to date is (ga naar start en tik in windows update) als dit allemaal goed is en windows is zelf helemaal klaar met zichzelf, kan even duren, sluit dan alle kabels weer aan de computer (usb) en zorg er dan voor dat de scanner ingeschakeld is (aan uit knop, maar zit er waarschijnlijk niet op) en sluit de usb kabel ook op de usb ingang van de laptop die de meeste stroom levert (ja soms zit er verschil in zoals mijn laptop), als er usb-3 op zit deze gebruiken, de scanner werkt waarschijnlijk zonder stroom kabel, ja? lees hier voor de gebruiksaanwijzing van de laptop
wacht even en waarschijnlijk gaat windows zelf op zoek naar de drivers of installeer een algemene driver. merk je na een poosje dat er niks gebeurt, geen paniek, ga naar start en tik in "scanner" je ziet dan bovenaan printers en scanners, klik hier op en je krijgt een menu printers en scanners toevoegen, ga hier eens mee aan de slag. werkt het niet of lijkt het of het niet werkt zoek dan op internet een gratis scanprogramma installeer dit en probeer het uit (wel de scanner inschakelen natuurlijk) waarschijnlijk werkt alles wel, je kan ook de drivers van windows 8 installeren die werken meestal ook.
ik zelf werk ook al met een oudere scanner van canon lide 210 en die hoef je ook eigenlijk niet te installeren die werk altijd (als hij niet kapot is tenminste).
hopelijk kan je hier wat mee en anders een nieuwe scanner kost maar een paar tientjes een les voor de volgende keer. groet rudy