Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 21-10-2018 19:52:29
Winkels & Webshops

Eetcafé annuleerd reservering

Een 1 kant heb je een punt aan de andere kant ook totaal niet.
er zijn uitbaters die bij een reservering vast een bedrag vragen echter is het vaak wel zo dat je tot een bepaald aantal dagen voor reservering kosteloos kan annuleren. andersom kan dat dus ook en 3 weken voordat de reservering zou zijn is een ruime marge en genoeg tijd om ergens anders wat te gaan zoeken.
echer dit eetcafé heeft niks voooraf in rekening gebracht en ruim op tijd geannuleerd dus enig recht op compensatie lijkt mij er ook niet te zijn.
een eetcafé met een speciale waarde omdat je waarschijnlijk daar vroeger ook kwam vind ik persoonlijk erg overdreven maar goed als ik dit zou willen dan wordt dat erg moeilijk want alle eetgelegenheden van toen ik nog op school zat zijn allang weg.
advies, zoek snel wat anders en laat je reünie niet bederven door dit.