Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 22-10-2018 11:00:40
Voeding & Gezondheid

Petitie 'afschaffen eigen risico' plaatsen op het forum?

*een eigen risico is geen boete. naar een dokter gaan is immers geen straf zoals het in de wet vast ligt.
*de hoogte van het eigen risico is voor u wellicht te hoog. maar voor diegene is weinig te besteden hebben krijgen zorgtoeslag.
*het is zeker geen discriminatie. leert u eerst eens wat de betekenis is van discriminatie. iedereen betaald eigen risico.
*artikel 1 van onze grondwet: allen die zich in nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. en dat is ook zo. iedereen betaald immers het eigen risico. het gaat dus totaal niet in tegen de grondwet.
*waarom is het eigen risico nutteloos? heeft u zelf dan een andere optie om de zorg betaalbaar te houden?
*arme mensen kunnen gewoon gebruik maken van de zorg. er zijn allerlei toeslagen en het eigen risico kan in 12 maanden betaald worden.

dat u ergens tegen bent is uw goed recht. maar beter is het om dan ook met oplossingen te komen. u kraakt nu alles af met onderbouwingen waar u schijnbaar geen verstand van heeft, maar komt niet met opties hoe het beter kan.