Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 22-10-2018 11:15:54
Voeding & Gezondheid

Petitie 'afschaffen eigen risico' plaatsen op het forum?

Ik lees nergens dat hij het doet uit eigenbelang, dat is een aanname van je. maar ik ben het met je eens dat anderen niet voor de zorgkosten hoeven op te draaien. maar dan hoef ik dus ook niet op te draaien voor die onwijs hoge zorgkosten van ouderen. en dan hoef ik dus ook niet mee te betalen aan dure uitsluitend levensverlengende medicatie / behandelingen voor 75 plussers die zo graag nog de 76 halen. 



door mein33 - 22 okt. 2018 om 10:29 
3901 antwoorden / 20 vragen

1

@maartenschrijft, zonder zich goed geinformeerd te hebben !!

op het forum van "radar" is uw vraag door velen reeds beantwoord en zijn er vragen gesteld over hoe u meent de afschaffing van het "eigen risico" dan wel te financieren, aleen uw antwoorden spinnen geen garen. ;-))

het afschaffen van het "eigen risico" zal zeker op de e.o.a. wijze geherfinancierd moeten worden en daarvoor zullen de verzekerden  een fikse premieverhoging voor de kiezen krijgen, linksom of rechtsom zal de gebruiker betalen.

de feiten die u benoemt in uw petitie slaan helemaal nergens op, zijn niet gefundeerd en u geeft/biedt geen enkel alternatief.
verdiep u eerst eens in de problematiek en begin niet enkel en alleen met die onzin omdat u van mening bent dat een ander maar voor u de zorgkosten moet opdraaien.